Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trombonfanfar

Sju tromboner blåser för mig
bräÄÄÄÄÄ
Varför vet jag inte och
inte varifrån de kommer.
Jag är gammal och fortfarande vital.
Är det därför? Irriterar det?
Kommer de ovanifrån eller
från inferioribus terrae?
Det är tid nu kan man tycka.
Men så vitt jag förstår
är det enbart en påminnelse
kanske en hyllning.
Själv rör jag benen varje dag i lämplig riktning..
Och klangen är mäktig.
Så blås på!




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 255 gånger
Publicerad 2016-06-20 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hinner inte skriva en riktig kommentar, men jag måste få säga: Det här är bra! Text i Sig på riktigt.
2016-06-22

  Vanja-Kristina Morgell
:-)
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist