Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt över ditt liv

Kommer i tid till jobbet
Fikar med alla kollegor
Pratar om teve och väder
Skönt att helgen är nära

Hemmet är helt och mycket rent
Med vita väggar och tak och golv
Barnen säger tack för maten
Längtar redan till semestern

Firar alla högtider
Med lust och energi
Iklädd dräkt och kostym
På alla nyårsaftnar

Du gör allt det rätta
I ett normalt medelklassliv
Till och med skänker en slant
Där det behövs som mest

Stolt över ditt liv
Hoppas jag att du är
Stolt över ditt liv
Hoppas jag att du blir
Stolt över ditt liv
Eller vill du hoppa av




Fri vers av Machete Man
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man