Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspromenad

I kvällningen tar vi en smörblomspromenad
jag och min lilla hund
I luften ljuder fågelssångsserenad
Blir till en stilla andaktsstund

Vindlande stigar är något av det bästa jag vet
och doften av blommande ängar och skog
tvingar en nästan att bli en poet
av sommar kan jag aldrig få nog

Lilla hunden står och spejar som en surikat över ängen
Är så nyfiken på vad som finns bortom nästa krön
allt levande brister ut i lovsångsrefrängen
i hjärtat växer hoppet som det allra minsta av frön










Bunden vers (Sonett) av Terapipoeten
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-21 23:21



Bookmark and Share


    TvåTungor
"Tvingar en nästan att bli poet" - Skrattade till när jag läste det! Fint skrivet!
2016-06-23

  Zingo
Vackert - som om jag följde med på er prommis! :)
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten