Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    TEXT 13B […] ÄR (formellt) OKAY CODE. 21.35 {just} nu.

Okay för följande (formellt/ \viktiga) [imp… namn/ /printer] SYSTEM write… bright (cmy/ /K) COLOR – MS-DOS och Mac OS X förekommer. Wow… 7000 (70x100) före/innan: MS-DOS ånyo. U = 85 – wow. 

Okay förljnde(omt/\vig)[p…]SYTEMwbhcKCLR–DX. Wow… ånyo. Wow… förekommer. Och: Ba+/mä… fungerar. Okay så… wow. Även DX förekommer. Tydligen… mä fungerar. MÄLAREN (bestämd form/ /n-genus) [B] före <innan/ /before> betyg. Betyg [------------------------------------------------------------ff] förekommer.  

ABCDEFG… före/innan: abcdefg… wow, tydligen. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ wow. Emellanåt. 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-06-21 21:32



Bookmark and Share


  farbror zwed
22 – summering pågår. Ba+ mä = 2237 (59) [::] fungerar. É (ee/ /é) förekommer.
2016-06-21

  farbror zwed
    Ekorre… före: ekonomisymbol. L förekommer. Tydlig-
en.
11… wow.
01… howdy.
10… tydlig(en) – wow. Emellanåt. Mä (MÄLAREN) fungerar. COPYRIGHT <y/ /Y> är (formellt) […] inte (ac/ /AC) fel. Se även: wrong. Lång sång <ng/ /NG> på gång… NEJ. Se även: nej. Nej <2237/ /mä> förekommer. Tämlig-en tjatig syntes fortsätter. Tydlig-en.

2016-06-21

  farbror zwed
    Then… print copy to ”printer” Bengt […] på <å/ /Å> ”nätverket” – verk (stad) förekommer.
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed