Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utklädd

Om jag hade
långt hår
med två
långa flätor

vore jag ändå
inte du

om jag hade
ljus flickröst
och av lekglädje
kokande
fantasispruta

vore jag ändå
inte du

om jag hade
ditt smittande 
skratt
hela tiden
med källardörren
gråtöppen

vore jag
inte du

om jag
tänkte
dina tankar
och kände
dina känslor

vore jag inte...

vore jag
bara
en utklädd
gubbe




Fri vers av Petter Wingren
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-21 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är så FIN! Jag älskar formuleringar som "med källardörren gråtöppen" - och sista strofen är en så perfekt avslutning.
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren