Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pionerna

Nu är det pionernas tid
oblygt vecklar de ut sina kronbladskjolar
lyser i skymningen
visar sitt blodröda innersta
lockande förföriska

Den är kort blomningstiden
sedan faller sidenkläderna av
de står kvar nakna
men hemligt befruktade
nästa blomning väntar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2016-06-23 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP