Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Nu skall vi inte vara vänner längre sa du
för jag väljer mina vänner
förvånad och förorättad
svarade jag
du var inte min vän
men jag är din




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2016-06-23 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP