Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftballong

För länge sedan
när jag fyllde jämna år
fick jag en färd med luftballong
som present av min snälla familj

Ballongen lyfte från marken
snabbt och hisnande
vinden var så svag
riktningen ej den beräknade
men luften klar
lätt att andas
min höjdrädsla försvann

Nästan hela resan tittade vi nedåt
därifrån vi kom
på människorna husen träden
resan blev kort
landningen gick lugnt
reslusten fanns kvar

Så lever jag mitt liv
huvudet högt upp
närmast molnen
med markkontakt
bland människorna husen träden
ser mera bakåt än framåt
undrande
när tar resan slut?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP