Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Red Bull

De blandade Red Bull
med mjölk
i en petflaska
och lät de dra ett tag
sådär som på Youtube
du först, sa sonen
okej då, sa den
fnittriga mamman
hon tog en klunk
och han tog en
sen tittade de
allvarligt på varandra
höll kvar sina blickar
och väntade
men ingenting hände
förutom att de möttes
från varsin sida av livet
med samma
busiga nyfikenhet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 221 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-23 14:54



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Går en sån mamma att få tag på från ett av våra finare varuhus? Eller måste man beställa utomlands?
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta