Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst på jobbet

Här, sa A-L, är mitt bidrag till konsten på jobbet
Va, en kasse med gamla vinkorkar
skulle det vara konst
lite mera får du väl anstränga dig.
Panta rei svarade hon och skrattade
Jag var tvungen att slå upp det i ordboken
tänkte en stund
tog sedan en gammal plastbalja
fyllde med vatten
och hällde i korkarna
dom flöt, allt flyter
Skrev en skylt: PANTA REI
Nyskapande konst sa vår publik
imponerade, så originellt!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-24 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP