Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prat

Det är skillnad
på prat och prat

att ha sin trygghet
i att det inte
är tyst

är en sak

att samtala
och samförstå

en annan

att bryta 
och byta åsikter 

en tredje

det ena 
inte bättre

än det andra
eller tredje

inte heller
sämre

men skillnad
är det

frågan
om balans

tomsnack
deeptalk

vattnens
ebb
och flod

stilla regn
dyningar över
världshaven

ytlig i
djupet
djup 
på ytan
 
låta tystnaden
tala




Fri vers av Petter Wingren
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-24 08:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om viktiga samtal och tystnad. Bevare oss för tomma pratkvarnar, som låter oväsentligheter flöda.
2016-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren