Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albatrossen

I mitt nästa liv
skall jag bli
en albatross
evig flykt över haven
inget bo att inreda och sköta
inga fasta förbindelser
ingen oro och möda

Men någonstans har också albatrossen ett bo
hur kan det annars bli nya små albatrosser
de har nog också mödan
oron
bundenheten
någon gång
var finner den sitt hem?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-24 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP