Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans ord

05.50 på Midsommarafton
väcktes hon av det svaga
ljudet från den oskyldigt
vita väckarklockan
tittade ut genom fönstret
som var prickigt av regn
och upp mot den gråvita himlen
klev upp och gjorde sig i ordning
för ännu ett långpass inom vården
God morgon stolta yrkesmänniska!
ropade han från sovrummet
just innan hon skulle gå
och värmen från hans ord
bar hon med sig hela dagen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-24 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta