Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten har tidigare publicerats under namnet Midsommartid.


Trevlig Midsommarafton allihopa! (Midsommardikt)

Uti midsommartid
känner vi frid
och familjen smycka
till gudars lycka
Krans som stång
hör vår sång
Där i ringars lekar
glädjen ekar

Strålande minnen
bärs i sinnen
Genom ölens kraft
naturens saft
När dagen blir natt
tynar skratt
Ty snapsar verkar
kastar särkar

Blommorna sju
samlas nu
av flickor på äng
dröm i säng
Nära morgonhopp
uti kropp
Midsommargåva
att få lova

En fest utan like
i Svea rike
Vårt sanna mål
mången skål




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 699 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-24 11:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Tack och detsamma till dig!
2016-06-24

  Öknens Ros VIP

Glad Midsommar! önskar jag dig.
2016-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP