Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med allt


I vissa stunder
korta men ändå
är Marabou schweizernöt
meningen med allt
Då är 200 gram ingenting
vad gäller fett och socker
Man är bara här och nu




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-24 16:54



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mums!
2016-12-06

  Annie b'larsson VIP
Absolut, choklad är inte att underskatta, ibland kan det hjälpa ur en lättare depression. 200 är ingenting, minst 500 måste det va.
2016-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta