Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My gorgeous butterfly ...

 

my dear loveliness

the only one who could touch my mind

thousand miles on the fly

quiet

transparent and nice

like the faithful morning dew

you're the true feelings

my fragile heartbeat

you're my dearest

who could fly away

at any time




Fri vers av Rise Little One
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-25 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och vackert...
2016-07-02

    Dan Myrbeck
Like a butterfly... nice!
2016-06-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert, som fjärilens skira, men starka vingar.
2016-06-26

    ej medlem längre
En underbart skir och vacker dikt.
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One