Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommar

midsommar symboliserar

 

det mest vackra

 

av sommaren

 

ljusa kvällar

 

grönska

 

7 blomster under huvudkudden

 

drömmar om kärlek

 

himlen  och molnen

 

kärleken




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-25 21:27



Bookmark and Share


  mickech
Ja, midsommar coh kärlek går hand i hand. fint skrivet!
2016-06-26

    ej medlem längre
Fint skrivet om midsommars skönhet!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP