Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stridskamraterna

nej, du kunde inte knäcka mig
trots ditt stora övertag
du tog miste
förstod inte
att vara auktoritär eller en auktoritet
är inte samma sak
jag vet, jag är noga med orden

vi bildade en klubb
alla vi som råkade illa ut
och offrades för din skull
vi behövde varandra
förstod som ingen annan kunde göra
träffades ofta
pratade pratade
igenkännande

i klubben blev vi fler och fler
vi var många som behövde tröst
så tunnades mötena ut
samtalen tystnade
vi gick vidare i livet
vi minns varandra
som kamrater
komna från samma strid
vi är de överlevande




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-26 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP