Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till G

Du räddade nog mitt liv
mitt hopp
min tro på godheten
för det är jag evigt tacksam

Jag kom från striden, sårad
och du förstod
trodde på mig
gav mig tid att läka mina sår

Inte visste jag då
hur kort din tid var utmätt
hur skulle någon av oss kunna veta det?
men du hann berätta
om dina strider




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-26 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP