Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är det gamla strävsamma paret

Vi är det gamla strävsamma paret
som bor i den lilla stugan
en bit in på byvägen
du vet, den med trädgården
med alla blommorna.

Så tror jag att vi betraktas
av dem vi möter nu.

Dom kan ju inte veta
inte se att vi var unga
en gång dansade vi
drömde om framtiden
skrattade och älskade.

Men vi vet
vi minns
vi ser oss så ännu.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-26 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP