Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Vi lär oss mycket, hela tiden
och världen ändras varje stund
att jorden var platt förr i tiden
nu vet vi mera, den är rund.

En stjärnas ålder kan man kalkylera
och avståndet om vi vill åka dit
om stjärnors drömmar vill vi veta mera
och hur dess stoft kom till oss, ända hit

och finns i våra kroppars alla delar
och fyller våra hjärtan med musik
kan uppfylla en önskan som vi delar
en kunskap som är helt unik.

Nu väntar oss en stjärnklar natt
ett under som är så fantastiskt
nog är det då ganska praktiskt
att passa på att önska sig en skatt.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-26 09:07



Bookmark and Share


    JJ VIP
En fin dikt med fantastisk rytm! Mvh. JJ.
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP