Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälltåget

Hon vill ta
snälltåget
ut i Europa
för en billig peng
med en snäll
och stilig man
som är rolig
nästan tokig
och som häver
ur sig sanningar
utan att tänka
De ska närma
sig varandra
i det rusande tåget
och överträda
gräns efter gräns




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-26 13:44



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Känns hoppfullt och glädjande. Man vill stiga på
2016-07-02

  Carl-Johan Bachofner
Ut i världen hand i hand! Dikten osar utav framtidshopp. Lycka till i världen.
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta