Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur EU, säger Winston!

 

 

Nu har vi fått resultatet av Brexit

och det blev 52 för ut och 49 för in.

 

Men detta kan inte förlorarna tåla

de vill ha en ny omröstning!

 

Så kan ju alla förlorare säga

när de förlorar.

 

Men i Sverige blir det inget Swexit alls

för vår statsminister Löfvén har sagt.

 

"Att de aldrig tänker låta det svenska folket 

rösta för ett utträde!"

 

Har jag missförstått!

 

Är den inte demokrati vi har

i Sverige

det verkar mera som en diktatur!

 

Demokrati betyder ju

att det är folket som bestämmer! 

 

Svensk media såsom SVT och SR

mörkar det mesta av informationen 

för det svenska folket.

 

Exempelvis säger de inte att de i England

som samlat in över tre miljoner namn

för en ny Brexit!

 

Att denna namninsamling är riggad 

för vem som helst kan skriva under

även de som inte bor i landet!

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-26 20:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens ord
väller ur din penna!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP