Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på tid

jag mäter min väntan i tid
då nu sedan
inte än men snart
kanske
börjar det nu
eller skall vi avvakta
vakta
akta
tiden går
tiden lider
för sent
försenat
före sent är det nu?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-27 08:47



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Om det är någonting vi verkligen vill
är det inte för sent att sluta vänta och eller avvakta ... Men det är ett tidslöseri
om det är det rätta och tiden är ju som den är ... väntar vi tillräckligt länge
så kanske det vi väntar eller avvaktar
inte ens finns kvar när vi väl väljer att det är rätt tid att sluta vänta och göra det vi ska och eller vill ...
2016-06-27

  Minkki VIP
kul tidshantering
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP