Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orimmad vers

Den här veckan skall jag bara skriva orimmad vers
så om det smyger sig in ett rim
anmäl mig till språkpolisen
nä, jag skojar bara
dom har nog viktigare saker för sig
spana på särskrivarna till exempel
såjagskriverihop.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-27 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP