Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...segnälkab...


B a k - l ä n g - e s


















han valde att gå



baklänges



framåt i livet,



på så sätt


att stegen i sinnet





snarare förde


känslan till lyckliga dagar,


lyckliga den gången


då morgondagen


ingen fara



var.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-27 11:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Men så underbart:
"han valde att gå



baklänges



framåt i livet, "

Känner igen mig i orden. Ibland måste man göra just det. Tack för en bra text!!!
2016-07-01

  Teresia Ridell
Låter som ett varsamt sätt att färdas. Fint !
2016-06-29

  Ingrid Trolle
Värdefullt att låta gamla fina
minnen leva och
låta bli att oroa sig
för framtiden. Den kommer
tids nog antingen man vill
eller ej.
Fint skaldat.
2016-06-27

    ej medlem längre
Nostalgi... tillbaka till en sinnesvärld som redigerats i hjärnans Photoshop?
2016-06-27

  KYREUS of Sweden
( IRL his name is
Bruce Brexit,
but..ssccchhh!)
2016-06-27

    Lars Gullberg


Oj vilken trevlig liten text

L
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden