Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet.

Just nu har jag
allt jag behöver.
Fågelsång
solglitter.
Varma vindar
runt sommarben.
Avslappnande
rofyllt.
Blundar mot solen
känner närhet.
Från de som har varit
ni som är här.
Kikar på ditt ansikte
brunbränd-fyllt av skratt.
Över lyckan att finnas till
-fånga fisk.
Livet känns enkelt
på en brygga just nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-27 19:31



Bookmark and Share


  anits VIP
En sån fin känsla rofylld och skön!
2016-07-17

  Lars Hedlin
Så härligt :)
2016-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så skön känsla du beskriver...rofyllt och fint...
2016-07-02

  Eva Helene VIP
Det enkla kan vara det bästa, fint här!
2016-06-29

    Dan Myrbeck
Bra exempel på att det
enkla är det fina.
2016-06-28

  stig wikman
Vilket underbart
tillstånd att befinna sig uti .

KRAM
Å
APPLÅD.
2016-06-28

  Gunnel Eriksson VIP
En nöjd människa beskriver sitt liv.
Fint med korta rader.
2016-06-28

  Rise Little One
Vilken underbar känsla - en höjdpunkt i livet!
2016-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livsglädje!
2016-06-27

    ej medlem längre
Detta kallar jag äkta lycka!
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP