Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt ner i hjärtat ...

 

 

bakom en skir regngardin

är en längtansfull kyss

du har stulit mitt väsen

krossat den kyliga vardagen

regnbågsfärgat livet ...

du är

mitt lugnande andrum

det gråa står i blom

och dagens njutning

har verkligen uppnått sin innerliga mening






 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-01 23:24



Bookmark and Share


  H.C.B
Till Liderman https://www.youtube.com/watch?v=af59U2BRRAU&index=5&list=PLVTLbc6i-h_iuhdwUfuPDLFLXG2QQnz-x

2016-07-06

    Dan Myrbeck
Fastnar särskilt för:

du har stulit mitt väsen

krossat den kyliga vardagen

regnbågsfärgat livet ...

2016-07-05

  Fem hjärtan VIP
Underbart vacker och skir dikt om den ljuva kärleken!
2016-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text om kärlek, värme och gemenskap1
2016-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord ger en underbar känsla...så fint...
2016-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
I skira toner av kärlek diktar du.
2016-07-02

  Quasimodo
Härlig och fint skrivet om förändringar, som ger lugn, värme och mening!
2016-07-01

  Karina"Kia"
Att kunna hitta rätt..hitta den som betyder det rätta i känslan här och nu...

Att finna kärleken
Så mjukvackert så det krossat isen i själen....fåt det att smälta av det mjukvara i livet..som ett myggbett

Underbart vackert så man blir lycklig<3
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One