Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isländska drömmar

Vi behöver drömmar som kan slå in
och hjältar som vi kan beundra
det kan få oss att undra
om det trots allt finns hopp
när en kamp i Paris sätter stopp
för en stormakts övertag
så här tror jag -
en isländsk saga kan också bli din.


PS. Det slår mig, matchen kanske gick i Lyon eller någon annanstans, i så fall får jag ändra texten! Ds.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-28 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP