Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kallar mig naiv

Du kallar mig naiv
men jag vill ha det så
jag vill tro på godheten
den möjliga freden
göra alla människor väl
eller i alla fall så gott jag kan
försöka lägga band på min egoism
- en sann människovän.

Så om du kallar mig naiv
en gång till
då slår jag dig på käften!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-28 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP