Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spådomen

Mother Shipton i Knaresborough
förutspådde jordens undergång -
när den höga bron faller för tredje gången
då går jorden under, löd hennes spådom.

Bron har fallit två gånger
och redan för länge sedan
var den full av sprickor och fel
men står kvar ännu, så vitt jag vet.

Men det är ju bara en fråga om tid.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP