Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad fan gör jag här


I am a Stockholmian (not)

Stockholm. Jävla skitstad.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-29 13:33



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Oj här var det grova generaliseringar både av poeten och av kommentatoren. Stockholm är en fantastisk stad där det även bor underbara människor med mjuka armbågar!
"Vad gör jag här-frågan" finner jag som intressant
2016-07-01

  KattenKin VIP
Jag bodde där ett halvår, stod inte ut längre. Inget känns på riktigt där, bara vassa armbågar och karriär. Vill du bo i en storstad så kan jag rekommendera Göteborg, mycket goare feeling. Men frågar du hundra pers så får du garanterat hundra olika svar, och du frågar ju faktiskt dig själv...
2016-06-29

  M M Mannheim VIP
Då kan jag kanske säga, att ja va fan gör du här! Tycker du inte om Stockholm så finns det andra städer!
Om det är en skitstad, låt då låta bli att skräpa ner.
Din text kort och koncist väcker många fler ord. Det är bra!
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP