Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden i trädgården

Jag har blivit en mördare
rosornas försvarare
sockerärtornas vapendragare
skoningslös går jag på jakt i skymningen
beväpnad med sax
ikädd mina blommiga trädgårdshanskar
och beslutsamhet.

Jag vill ha det sagt
ni hör inte hemma här
och härmed är ni varnade
ni vet vilka ni är, mördarsniglar!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-30 23:19



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Allt för rosornas skull!!
2016-07-30

    ej medlem längre
härlig text, känns som om sniglarna borde "lägga benen på ryggen" och illa kvickt masa sig därifrån! - tack!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP