Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bliv till

Svävar
i ett tillstånd 
av diktlöshet

ord
från olika
håll
på olika
nivåer

strukturlösa
utan rimlig
rytm

tankekluster
symboler
på glid

utan ambition
att vare sig
träffa
eller undvika

ingen tyngdlag
att fästa
dem vid

mörker
utan berättelser
om ljus
eller ickeljus

slumpgeneratorer
skapar
nya universa

till missbrukade
jinglar

dikt bliv till








Fri vers av Petter Wingren
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-01 00:40



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Drömskt som hittar sin gestalt till slut
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren