Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

Kroppen, stadig och fast
så som bergen
Sinnena, rörliga och fria att utforska
så som vinden
Själen, ett eko av medveten befintlighet, flytande och livnärande
så som vatten
Kännslorna, röjer allt ur sin väg, vildsinta, hettande
så som eld

Så skall vinden föra liv i elden, föra den frammåt.
Så skall vattnet tvinga elden att hålla upp, kontroleras, om än möjligen släckas
Berget, står stadigt, evigt fast




Övriga genrer av Laura M.E
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-01 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E