Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EM

Män
ni har så svårt att visa känslor!
Ha, titta på EM vetja, där finns det känslor
glädje
sorg
lycka
hopp
förtvivlan
kärlek
stolthet
ilska

mer än du kan tro och önska

och kommentarerna,
jag älskar dom
eller kanske hatar

Män = känslor.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-01 20:30



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Var och en blir salig på sin fason!
2016-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid hatat all sport.

En intressant observation: Dessa fotbollsfjantar skriker och beter sig väldigt egendomligt i samband med matcherna. Man skriker och så vidare.
Om jag säger "Halleluja!" i vanlig samtalston på en buss eller i en matvarubutik så är jag genast fanatiker.
Men inte fotobollsgrabbarna!
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP