Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mytomani

Bra berättelse
sa kritikern
till mytomanen

sann berättelse 
hävdade mytomanen

det var den enda
skillnaden




Fri vers av Petter Wingren
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-02 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren