Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Matts


Till min älskade tvillingsjäl

Jag visste inte att du fanns
fast jag hela tiden vetat det
Genom hela livet har jag letat
jag visste till och med ditt namn
Fast jag inte visste att du fanns
En dag stod du bara där
som en uppenbarelse
Fast jag fattade inget
Just då
bara hur märkligt rätt det kändes
bekant och nära
som rätt pusselbit i mitt pussel
Dock tvekade jag
vilket gjorde att högre makter
trädde in på scenen
Jag hade inget att välja på
Det enda rätta var att följa mitt hjärta
och det följer jag nu
tillsammans med dig
I evighet lovar vi varandra
trohet
i evighetens evighet
Den blå stenen
i våra ringar
är det hemliga tecknet.
Jag älskar dig
vi hör samman
Igår
Idag
I morgon
Alla dagar
i evighet




Fri vers av Nina Warglycke
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-02 00:05



Bookmark and Share


    carinamnm
Mycket fin kärleksförklaring!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke