Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utestängd

Det fanns bara aggressioner kvar.
Alla möjliga utbrott mot allt.

Det var ju naturligtvis förståeligt, om man tänkte efter.
Instängdhet oavsett orsak renderar ju i detta.

Jag lät det vara så ett tag.
Tufft.
Men hanterligt denna gång.

Det var något jag var utestängd ifrån, egentligen.
Men vad?




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-07-02 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP