Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi inuti förmår

Det är också därför vår tro är förgänglig
för att denna dag är just det
För att allt det vi utanpå vill känna ibland är långt ifrån det vi inuti förmår




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-02 03:11



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Allt är förgängligt
En sak vi måste kunna leva med
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP