Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juli

Den sista grönskan
har sprängt sig ur
sina knoppar
och lagt sig
som en dimma
över staden
intagit alla byggnader
med varsamma händer
och vänt sig mot
det dröjande ljuset




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-02 09:43



Bookmark and Share


  Feminaz
Ordsmycken, applåd!
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta