Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som inte följer några regler. En dikt om någon i sorgsen förtvivlan.


Förtvivlan


Gator långa, gator trånga.

Ett moln som sakta seglar på himmelens hav kommer att mörkna och bli grått.

Vilsenhetens brunn är djup, fröjd har alltid ett slut.

Lilla gråa moln töm din sorg på mig.




Fri vers (Fri form) av Christian Ekström
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-02 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Ekström