Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig mask

Jag ler
Men är ledsen
Det är en mask
Som gömmer den jag är
Vem vill ha mig?
Jag är bara till besvär




Fri vers (Fri form) av Christian Ekström
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-03 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Ekström