Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförakt

Jag säger att du är vacker
Du säger att du är ful
Jag säger att du har tur
Som inte är så ful som jag




Fri vers (Fri form) av Christian Ekström
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-03 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Ekström