Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattiga?

 

 

 

hon sitter utanför ICA-butiken

på en mindre ort

han sitter utanför Systembolaget

på en annan ort

de har en lägenhet i en mindre stad

de har också en bil

för att ta sig till de båda orterna

där de tigger

jag hoppas de får till bensinpengar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-03 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hur vet mdu att de har bil? tiggarna är utnyttjade av samvetslösa skurkar. sett själv hur de gått ivägtmed skumma figurer
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP