Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid min själ ...

 


kyssen

stillar tankar och känslor

kroppsvärmen

är trygghet

doften

viskar njutningen

skrattet

väcker barnasinnet

ditt väsen

mellan hägg och syren

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-04 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Lent och fint i själens rum!
2016-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Stilla kärlekslycka skriven i vacker dikt, som talar till hjärtat.
2016-07-05

    Dan Myrbeck
Fin..!
2016-07-05

    ej medlem längre
Små vackra ord men de ger en stor känsla.
2016-07-05

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert diktat!
2016-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
dikten andas förälskelsens lycka
2016-07-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och vacker är kärleken i dina ord...
2016-07-04

  Quasimodo
Härligt fin och nära dikt till kärleken!
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One