Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som smuts - fast sämre

 

 

 

Må [under]livet förgöras

i samma genitala spya

som pöbeln kallade moderkaka,

när min tinning möter mitt avsked.

 

Svarta liljor och black-metal;

det enda min griftefrid suktar efter.

Skrattretande papister sänker mig i en grund grav

och jag garvar hela vägen till Gehenna.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-04 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP