Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroki

När solen
tecknar 
morgonens kroki
mot husväggen

har skuggan
sin tid
huset sin
solen sin

så är 
varje morgon
varje dag
varje ögonblick

när materian
står nakenmodell
för vårt
möte




Fri vers av Petter Wingren
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-04 09:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Materian står nakenmodell och det låter så helt rätt på alla sätt!
2016-07-04

  Staffan Nilsson
Vackert och roligt - gamla trötta Predikaren (3:1) är glad och positiv: ta vara på varje stund.
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren