Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bultande doft

Hon lägger sitt ansikte
bakom hans öra
där den tunnaste huden
möter kroppen
och stigar leder in
i en vildskog av hår
Där bultar hans doft
hon öppnar sin mun
låter tungan dröja sig kvar
och vilar sitt bröst
mot hans blod




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-04 15:50



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Pulserande ord....
2016-12-06

    ej medlem längre
ljuvt, vackert
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta