Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....given....


Ö V E R G I V E N ; ö v e r ....





























all inbilskhet



har lämnat mig



med åren,



övergivit mig


- för gott.





nu kan jag titta i spegeln


och våga se


- det jag ser




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-04 22:47



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Befriande läsning.
2016-07-13

  Yrre VIP
och det är insiktsfullt Mod!
2016-07-07

  Mats Edin VIP
Skönt!
2016-07-05

    ej medlem längre
Tänkvärt med ålder kommer mognad. Fint skrivit.
Mvh annokas
2016-07-05

  Respons VIP
Den övergivenheten känns som att den är befriande.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden